Testimoniale

Aurel Roncea

Am fost operat de domnul doctor de coxartroză bilaterală, proteză totală la ambele şolduri în 2009 şi 2010 (martie). Dânsul mi-a redat şansa la o viaţă normală şi şansa de a merge din nou. Are o mână foarte bună şi este foarte dedicat profesiei. Îi mulţumesc pe această cale şi îi sunt foarte recunoscător. Noi românii avem nevoie de un asemenea doctor. (http://www.doctorbun.ro/doctor-vlad-predescu_3805.html)

Irina Mihai

Mama mea a fost operată de proteză de genunchi de dl dr. Predescu, după ce mai mulţi medici au refuzat să facă intervenţia motivând că este depăşită chirurgical. Operaţia făcută a fost un succes real, sunt 2 ani de atunci şi se simte foarte bine. Vreau să-i mulţumesc încă o dată pentru curajul avut şi operaţia minunată făcută. (http://www.doctorbun.ro/doctor-vlad-predescu_3805.html)

Dana Luca

În noiembrie 2010, soţul meu s-a operat de ruptură de menisc, genunchiul drept. L-a operat doctorul ortoped Vlad Predescu la Spitalul de urgenţă Sf. Pantelimon din Bucureşti. Singurul comentariu - soţul meu a urcat la sfârşitul lunii ianuarie 2011 pe Kilimanjaro până în vârf la 5.895m. În acest timp, în Italia, eu am avut "norocul", după 20 ani de schiat, să îmi rup ligamentul încrucişat anterior şi meniscul interior, blocându-mi genunchiul drept. Acum 2 zile am ajuns pe masa de operaţie a aceluiaşi doctor Vlad Predescu. Operaţia prin artroscopie pentru deblocarea genunchiului şi "scoaterea" meniscului rupt a fost de nota 20. Acum scriu din Braşov, după doar 48 de la operaţie şi chiar sunt OK, fără dureri de cap (nu am avut deloc), cu genunchiul deblocat şi flexibil 90%, nu am genunchiul umflat... Ce să spun, sunt bucuroasă şi astept să scap şi de cea de-a doua operaţie pentru refacerea, de fapt, înlocuirea, ligamentului încrucişat anterior. (http://www.calificative.ro/medic-ortoped/bucuresti/doctor-predescu-vlad)

Rică Nenea

(Dr. Vlad Predescu – n.r.) a operat-o pe mama mea în vârstă de 76 ani - proteză totală şold drept, cu rezultate excepţionale. (http://www.doctorbun.ro/doctor-vlad-predescu_3805.html)

Corina Huțan

Am fost operată de ruptură de LIA acum două săptămâni; pot să spun ca dl doctor are o mână magică (tăietura este de doar 3-4 cm!) şi se vede că este deschis la tot ceea ce este nou în chirurgie. (http://www.doctorbun.ro/doctor-vlad-predescu_3805.html)

Ioana Viorela Miu

Aşa este... Are o mână magică. Soţul meu are proteză de şold şi vreau să vă spun că operaţia este într-adevăr... cosmetică. Operează foarte mult, de dimineaţa până seara, la dânsul la uşă sunt tot timpul pacienţi veniţi din toată ţara.

Îl apreciez şi îl stimez foarte mult pe dr. Vlad Predescu. Soţul meu este operat de dânsul de 3 ani şi se simte extraordinar de bine. Este un medic foarte bun, îl recomand cu toată inima. (http://www.doctorbun.ro/doctor-vlad-predescu_3805.html)

Irina Mihai

Şi eu am făcut operaţia de ligamentoplastie la dr. Predescu şi pot spune că a fost un succes total. Este cu adevărat meseriaş şi deosebit de amabil. Partea tristă este că recuperarea e mult mai lungă şi trebuie să munceşti. Succes eşti pe mâini foarte bune!!! (http://www.doctorbun.ro/doctor-vlad-predescu_3805.html)

Sabina Luca

Am revenit acasă la Braşov după a doua operaţie, cea de ligamentoplastie (reconstrucţie LIA); prima a fost de ruptură de menisc cu genunchi blocat, în luna februarie. Ce pot spune, sunt fericită că am nimerit pe mâini atât de bune - dr. Vlad Predescu. Nu am crezut că este o operaţie atât de complexă, dar după cum mă simt, a reuşit cu brio. Se spune că operaţia este cu materialul clientului şi după sufletul lui, dar înainte de toate contează măiestria şi profesionalismul chirurgului, precum şi ale întregii echipe. Le mulţumesc din suflet! (http://www.doctorbun.ro/doctor-vlad-predescu_3805.html)

Anamaria Ungureanu

Sunt Anamaria Ungureanu din Bucureşti şi au trecut 5 ani de la operaţia pe care dl doctor i-a făcut-o soţului meu la umăr şi nu e zi de la Dumnezeu să nu-i mulţumim pentru tot. E suuuuper doctor din toate punctele de vedere şi urmează să mă operez şi eu la gleznă tot la dânsul. Ţineţi-o tot aşa, domnule doctor, pentru că avem nevoie de doctori ADEVĂRAŢI ca dumneavoastră. (http://www.doctorbun.ro/doctor-vlad-predescu_3805.html)

OPREA VERONICA

În anul 1979 m-am îmbolnăvit de poliartrită. Este o boală foarte grea. Aproape m-a imobilizat. Am făcut tratament timp de 20 ani. În aceşti 20 de ani genunchii mi s-au blocat; piciorul drept s-a blocat de tot de la genunchi, iar cel stâng aproape s-a rupt (tot de la genunchi ) îndoindu-se spre stânga. Astfel aveam un picior blocat de la genunchi şi altul deviat spre stânga scurtându-se cu 20 cm. Şchiopătam foarte rău.
În noiembrie 1999 şi aprilie 2000 am apelat la dl. doctor Vlad Predescu. În termen de 5 luni mi-a ‘’reparat’’ genunchii aplicându-mi proteze la ambele picioare. De atunci mersul meu s-a îmbunătăţit vizibil. Nu mai am dureri şi sunt foarte mulţumită de rezultat.
Am spus mai multor persoane despre aceste proteze. Am multe cunoştinţe care şi-au “reparat” genunchii cu proteze.
Cei care suferiţi de dureri mari la genunchi şi aveţi probleme de mobilitate aveţi încredere că protezele sunt un mijloc de a vă reda mobilitatea şi de a scăpa de dureri.

Braşov, ianuarie 2013
()

Marian Stroe


În anul 1990 am suferit un accident de circulaţie în urma căruia am fost diagnosticat cu fractură de cotil stâng. În urma operaţiei la care am fost supus la Spitalul de Urgenţă Floreasca a rezultat şi o pareză de sciatic popliteu extern.
Pentru a înlătura acest handicat am făcut 2 neurolize în anii 1991 şi 1993 – fără rezultat.
La vremea aceea am făcut toate demersurile pentru a recăpăta funcţiile nervului sciatic afectat (confecţionarea unor orteze metalice adaptate la încălţăminte) care nu m-au satisfăcut. Apoi m-am axat pe îndeplinirea sarcinilor profesionale curente, care datorită specificului mobil al activităţii m-au îndepărtat de vindecarea grabnică şi totală dorită.
Pe parcurs, problema articulaţiei bazinului stâng s-a accentuat, în sensul că s-a redus considerabil, motiv pentru care deplasarea mea devenise aproape imposibilă.
Am meditat îndelung şi cu sprijinul moral, afectiv şi de viaţă al familiei (mai ales la soţiei) am luat decizia de a efectua operaţia de protezare a şoldului.
Timp de un an am ţinut un regim de viaţă strict în urma căruia analizele mele se aflau în limite normale pentru o astfel de intervenţie.
Ultima problemă a fost cea referitoare la unde şi când să mă operez.
Am mers la foarte multe unităţi spitaliceşti de profil din Bucureşti, dar, în final, m-am hotărât “să merg pe mâna” domnului doctor Vlad Predescu de la Spitalul Sf. Pantelimon care mi-a demonstrat mult profesionalism, pricepere, siguranţă şi încredere în ceea ce avea de făcut.
Intervenţia a decurs normal în condiţii optime de grijă deosebită, toată echipa angajată depunând eforturi pentru reuşita operaţiei. Întrucât prin afecţiunile existente mă încadram într-o categorie de risc crescut, medicul anestezist a dovedit un profesionalism de respectat.
Apreciez în mod deosebit tot actul medical şi serviciile prestate de personalul spitalului, care m-au ajutat să reintru în circuitul normal în scurt timp.
După operaţie mă simt foarte bine, pot să circul, să înot, să fac gimnastică, să trăiesc efectiv.
Recomand tuturor celor care au problemele pe care le-am avut eu să facă acest demers pentru că îmi dau seama că este foarte greu pentru ei, dar numai după ce rezolvă problema de greutate şi echilibrul de sănătate. Pentru această operaţie am slăbit de la 104 Kg la 84 kg.
Referitor la domnul doctor Predescu, nu vreau să-l flatez, am mai facut anterior aprecieri, dar ceea ce vreau să vă spun neapărat despre domnia sa este că lucrează ca un mare specialist.
Vă mulţumesc pentru atenţie şi vă încurajez să scăpaţi de această povară a vieţii, dobândită sau ereditară.
Cu stimă, Marian Stroe
Un fost suferind care nu a sperat în zadar.
()

Vultur Manuela

Să trăiţi şi la mai multe reuşite. Mii de mulţumiri şi urări de bine din partea unei paciente care veşnic vă este recunoscătoare. Cu respect, Vultur Manuela. (https://www.facebook.com/pages/Dr-Vlad-Predescu/569547663104412)

Cojocaru Rodica

Am apelat pe 24 septembrie 2013 la Dl.dr.Predescu Vlad pentru o operaţie de artroplastie de şold, pacient fiind mama mea în vârstă de 87 de ani. Datorită nepriceperii unor medici din Piteşti, care susţineau că suferea de reumatism, a ajuns în scaunul cu rotile după câţiva ani de tratament fapt pentru care am mers la dl.doctor Predesc,u unde a stabilit că are fractură de şold. A supus-o operaţiei la Spitalul Euroclinic Regina Maria Bucureşti şi cu profesionalismul de înaltş clasă, ce îl caracterizeaza, a reuşit ca în 7 săptămâni mama să mearga cu cadru foarte bine, să coboare scările de la etajul doi şi, cel mai îmbucurător, a fost că imediat după operaţie nu a mai avut durerile cumplite la şold. Acum este bine, continuăm programul de recuperare recomandat de dl doctor şi peste o săptămână o să meargă cu bastonul. Mulţumim şi pe această cale d-lui dr. Predescu pentru precizia şi măiestria de care a dat dovadă în executarea operaţiei,amabilitatea şi comportamentul ireproşabil al dânsului cu pacientul înainte şi după operaţie,răspunsul prompt telefonic la întrebările la distanţă pentru recuperare,pentru suprvegherea cu grijă a evoluţiei postoperatorii din spital dând la aceasta vârstă mamei o şansă la o viaţa normală. Vă mulţumim din suflet pentru tot ce aţi făcut pentru noi şi să vă dea Dumnezeu sănătate multă să puteţi să recuperaţi cât mai mulţi oameni bolnavi care au nevoie de dvs. Suntem fericiţi toţi din familie.MULŢUMIM! (http://www.medipedia.ro/Articole/tabid/70/articleType/ArticleView/articleId/29055/Carte-vizita-Dr-Vlad-Predescu-medic-primar.aspx)

Maria Ciobanu

MICUL ROBOŢEL

Într-o viaţă de om treci prin multe ... necazuri, bucurii, fiindcă aşa este sortit oamenilor.
În tinereţe, în urma unui accident m-am îmbolnăvit de o boală urâtă şi neplăcută: epilepsie. Anii au trecut cu crize puternice şi cu multe căzături (pe stradă, în metrou, pe scări, acasă, etc). La început, nu am simţit nicio durere, dar cu timpul, după vreo 20 de ani de boală, s-a ivit un nou diagnostic: artroza anchilozantă bilaterală la şolduri şi genunchi. Nu mai puteam păşi normal, nu mai puteam să îndoi picioarele de la genunchi. Am urmat fel şi fel de tratamente până nu au mai dat niciun rezultat ... aveam dureri foarte mari.
În urma unui nou set de radiografii, medicul care mă trata mi-a dat o veste deloc încurajatoare: trebuia să-mi pun proteze sau ajungeam în scaun cu rotile. M-am dus la spital unde am întâlnit medicul cu mâini de aur şi o inimă pe măsură. Astfel, la 58 de ani am trei proteze puse (la şolduri şi la un genunchi). Mai am de protezat un genunchi. Mă simt foarte bine, nu mai am dureri, merg normal. Sunt un roboţel bătrân şi mulţumit.
Mulţumesc lui Dumnezeu că m-a ajutat să întâlnesc un medic excepţional şi sufleteşte şi profesional. Acum aştept cea de-a patra operaţie de protezare şi sunt sigură că o să îmi fie bine ca după fiecare operaţie avută.

Cu drag şi mulţumiri pentru dl. Doctor Vlad Predescu ()

Bianca Marcu

Am avut ruptură de ligament încrucişat la genunchi şi ruptură parţială de menisc în urma unei căzături la ski. Dl. doctor Vlad Predescu m-a operat în februarie 2012, iar 6 luni mai târziu am reuşit să urc de la Bâlea Lac la Şaua Caprei. Nu e cel mai impresionant 'traseu' montan, dar pentru mine, care eram în cârje cu mai puţin de 6 luni înainte, a fost o mare victorie. La mai puţin de un an mergeam la ore avansate de cycling, la care merg de atunci săptămânal, iar în iunie 2013 am urcat pe Machu Picchu, în Peru, mai precis pe Huayna Picchu, muntele foarte abrupt care este situat lângă faimoasa fortăreaţă. Îi sunt foarte recunoscătoare dlui.doctor Predescu pentru că datorită lui pot din nou să alerg, să fac toate exerciţiile de la pilates sau să merg pe tocuri. Îl recomand cu încredere oricui are nevoie de o operaţie de LIA. ()

Aura Damian

Dacă toţi medicii din România ar fi de calitatea acestui medic, am putea trăi fără griji şi am privi cu seninătate orice intervenţie chirurgicală.Tatăl meu în vârstă de 82 ani a fost operat de Dl DR. VLAD PREDESCU şi se simte minunat! Îi purtăm recunoştinţă veşnică şi îi mulţumim din suflet! (http://www.calificative.ro/medic-ortoped/bucuresti/doctor-predescu-vlad/calificativ-20073)

Viorela Ioana Miu

Îl cunosc pe dl. doctor Vlad Predescu, soţul meu în anul 2008 a fost operat de dumnealui, la femur (Necroză cap femural - proteză). Operaţie reuşită 100%, nici măcar nu îţi dai seama că are proteză. Îl felicit pe această cale şi totodată îi mulţumim din suflet. Dr. Predescu este un medic deosebit, cum rar mai sunt la noi în ţară.. este un adevarat OM. Succes şi la cat mai multe reuşite dl. doctor. Piteştiul vă iubeşte!! L-am recomandat la diverşi prieteni, care au fost la fel de mulţumiţi. Îl recomand cu toată sinceritatea tuturor celor care au nevoie de un ortoped bun. (https://www.facebook.com/pages/Dr-Vlad-Predescu-chirurg-ortoped/569547663104412?fref=nf)

Dumitru Cornel